Naast vast onderhoud, bieden wij ook seizoensgebonden onderhoud aan. Indien gewenst kunnen we dit onderhoud ook periodiek aan u aanbieden. In het voorjaar houdt het onderhoud in dat onze hoveniers uw vaste planten snoeien evenals de heesters en bomen (afhankelijk van de onderhoudsinterval worden bomen wel/niet gesnoeid). Ook pakken de hoveniers onderhoudswerkzaamheden zoals het kantsteken, bemesten en verticuteren van het gazon op; kantsteken, bemesten (compost, mestkorrels of gazonbemesting). De hoveniers maken uiteraard ook de borders blad- en onkruid vrij.

In de zomer wilt u natuurlijk optimaal kunnen genieten van uw tuin. Daarom biedt Sjoerd Frielink Multidiensten de zomersnoei aan, als onderdeel van de onderhoudsinterval. Tijdens de zomersnoei worden de hagen en heesters gesnoeid, de borders onkruidvrij gemaakt, de bomen gesnoeid (afhankelijk van de onderhoudsinterval) en worden de vaste planten van onderhoud voorzien.

Om uw tuin goed voor te bereiden op het koude winterweer en de vrieskou kunt u bij Sjoerd Frielink Multidiensten terecht voor het najaar onderhoud: Afhankelijk van uw onderhoudsinterval maakt onze hovenier uw tuin onkruid- en bladvrij maken, knipt hij vaste planten af, snoeit de hagen, voorziet in het nodige boomonderhoud (snoeien) en bewerkt de borders (toepassen van meststoffen).