Op deze website heeft u van A tot Z kunnen lezen wat de dienstverlening van Sjoerd Frielink Multidiensten inhoud. Wij hebben voor u uiteengezet hoe wij als specialisten te werk gaan. Als u benieuwd bent hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren, leest u dan de onderstaande klanten testimonials:

 

Klant: Voor- en achtertuin, voor particulier, Winterswijk

Ook voor particulieren maakt Sjoerd Frielink Multidiensten de mooiste buitenomgevingen. In de wijk Het Spinsel in Winterswijk hebben wij een woonhuis voorzien van een mooie start voor een nieuwe voor- en achtertuin.

Lees meer…

img5
img5
img5

 

Klant: Sportcentrum De Tuunte, Winterswijk 

De sporters bij Sportcentrum De Tuunte in Winterswijk kunnen vanaf nu hun hart ophalen door lekker buiten te sporten. Er is namelijk een buitenterrein met bootcamp-obstakels aangelegd waarvoor Sjoerd Frielink Multidiensten de grondwerkzaamheden heeft gedaan.

Lees meer…

img5
img5
img5

 

Klant: Bolwerk Sint-Jan Den Bosch

Geen brug te ver voor Sjoerd Frielink Multidiensten! In opdracht van Meerdink Bruggen heeft Sjoerd Frielink Multidiensten bijgedragen aan een bijzonder project met historische waarde in Den Bosch bij het Bolwerk Sint-Jan.

Lees meer…

img5
img5
img5

Klant: Natuurmonumenten

Uitgevoerde werkzaamheden: Natuurmonumenten is eigenaar Snoeien van dood hout, het onderhoud van wegen en wandelpaden, bomencontrole, onderhoud watergangen.

Ingezet materieel:
Hoogwerker, mobiele kraan, wegafzetting.

img5
img5
img5

 

Klant: Plus Supermarkt Winterswijk

Uitgevoerde werkzaamheden: Bestaande parkeerplaats geruimd, aanpassingen gedaan aan hemelwaterafvoer en straatkolken. Grondwerkzaamheden verricht voor asfaltering. Sloopwerk aan het binnenwerk van de supermarkt verricht.

Ingezet materieel:
Shovel plus schudbak, mobiele kraan, tractor plus carrier, shovel plus betonmixer, lasergeleide waterpas, verdichtingapparatuur.

img5
img5
img5

 

Klant: Selchemie/Ducona

Uitgevoerde werkzaamheden: Compleet periodiek onderhoud van gras, tegels, bestrating en borders rondom het bedrijfspand.

Ingezet materieel:
Maaimachines, onderhoudsgereedschappen.

img5
img5
img5

 

Klant: Familie Huls

Uitgevoerde werkzaamheden: Grondwerk verricht voor de aanleg van parkeerplaatsen, straatwerk, riolering en hemelwater. Uitvoering werkzaamheden A-Z.

Ingezet materieel:
Mobiele kraan, shovel, lasergeleide waterpas, verdichtingsapparatuur.

img5
img5
img5

 

Klant: KTZ Zorghotel

Uitgevoerde werkzaamheden: Aanleg van buitenterrein met het oog op minder valide bewoners. Realisatie van een belevingstuin, met daarin een zandbak welke toegankelijk is voor mensen in een rolstoel. Aanleg van waterpartijen en een sportveld.

Ingezet materieel:
Mobiele kraan met vacuumzuiger, minitractor met zaaimachine.

img5
img5
img5

 

Klant: Familie Laisina

Uitgevoerde werkzaamheden: Periodiek onderhoud van de tuin, na renovatie van de bestaande tuin.

img5
img5
img5