Over Frielink

Machtig mooi wark

We houden van ons vak. En dat merk je. Of je nu een super-de-luxe tuin met zwembad wilt, een schuur wilt laten verwijderen of je riool wilt laten ontstoppen; we staan er. Met goed spul. Een mooi team. En (bijna) altijd goede zin. Om dat elke dag weer waar te maken, beloven we jou én elkaar drie dingen:  

Dit beloven we jou en elkaar


GOED VOOR MEKAAR.
Een tevreden klant begint bij een tevreden team. Daar zijn we heilig van overtuigd. We zorgen daarom goed voor onze mensen. Ze krijgen de ruimte om te leren. De vrijheid om te groeien. Een zekere toekomst. Fijne extraatjes. En natuurlijk de allermooiste machines om mee rond te bateren. Want als wij plezier in ons werk hebben, dan voel jij dat in alles wat we doen.

SAMEN ANPAKKEN.
Wij Frielinkers zijn vakmensen met een diploma. Hoveniers, stratenmakers, planners, boomverzorgers, tekenaars, slopers, kantoorvolk, machinisten en grondwerkers. Stuk voor stuk specialisten die het mooi vinden om er samen de schouders onder te zetten. We helpen elkaar een handje. Mopperen af en toe wat. En drinken samen een biertje. Zo bieden we jou de kracht van écht teamwerk.

DOEN WE.
Als je ’t mooi vindt om samen wat te maken. Dan zeg je niet snel nee. Daarom noemden we onszelf geen hovenier, geen stratenmaker, geen grondwerker, geen sloper en geen rioleringsbedrijf. We noemden onszelf Multidiensten. Zo kunnen we enthousiast “Tuurlijk! Doen we!” roepen op (bijna) alles wat je ons vraagt. Zo kunnen we écht ontzorgen. Met nét dat beetje meer.

ONZE ANPAKKERS.

ONZE VAKMENSEN IN HUN NATUURLIJKE HABITAT
Kijk. Dit zijn ze. Onze anpakkers. Ieder met zijn of haar eigen specialisatie en passie. Met een flinke bak vakkennis, ervaring en vooral plezier zorgen ze dat ’t voor mekaar komt. Wil jij er één van ons worden? Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon eens over jóuw specialiteit en vakliefde en wie weet sta jij hier straks vol trots tussen!

Mooi; aan de slag!

    PROJECTEN

    Scroll naar boven