Tuinaanleg

Ontwerp en aanleg speelse bostuin

Als je een huis laat bouwen aan de rand van het bos, dan wil je dat lekkere bosgevoel natuurlijk behouden. Voor de familie Hertgers lieten we mooie, oude bomen en typische bosplanten daarom samenspelen met bloemen in de favoriete kleur van de eigenaars, grassen en varens. Het strakke, groene grasveld en de grijze tegels zorgen voor een mooie brug van de wilde tuin naar de strakke, moderne woning. 

Geworteld
Inmiddels ligt de tuin er een jaar, waardoor planten, maar ook de bewoners goed geworteld zijn. Voor ons het mooiste moment om foto’s te maken; de natuur heeft haar weg gevonden en ook de familie Hertgers is er naar hartenlust gaan leven. De potten, zitjes, de geweldige cortenstaal houtopslag, de sauna, het dompelbad, de jacuzzi… leven in de brouwerij! Hier wordt 100% van de tuin genoten! En dáár gaat het om!

Mooi houden
Maar hoe zorgen de bewoners ervoor dat ze in deze riante tuin ook tijd hebben om lekker te relaxen? Allereerst doet de robotmaaier dagelijks zijn rondje en houdt het geautomatiseerde beregeningssysteem de planten blij. Daarnaast komen onze hoveniers elke maand een dagje langs om te snoeien, voeden, wieden en ook zelf even te genieten van deze machtig mooie tuin!

Lieve Wim en Monique; bedankt dat we op deze prachtige plek jullie walhalla mochten maken! Hard warken, hard speuln!

Mooi; dat wil ik ook!

Scroll naar boven