Een strak buitenterrein voor Pronova Praktijkonderwijs

Aan de Wielewaalstraat, centraal in de Winterswijkse Vogelbuurt, staat het schoolgebouw van Pronova Praktijkonderwijs. Toen het hoger gelegen talud van de school langzaam begon te verzakken, werd onze hulp ingeroepen om het buitenterrein er voor de school én de buurt weer puik bij te leggen. Doen we graag natuurlijk!

Om tot de kern van het probleem te komen, is allereerst het groen gerooid en het hekwerk verwijderd en afgevoerd. De rand van het talud werd afgegraven en voorzien van een waterpas geprofileerd zandbed als fundatie voor de betonnen keerwanden.

Toen het grondwerk helemaal klaar was, stond Bosch Beton met de keerwanden op de stoep. Samen met hen hebben we de wanden geplaatst, zodat verzakking in de toekomst niet meer voorkomt. Om de wanden perfect te laten aansluiten op de aanwezige putten, stond Tammel Betonboren en -zagen paraat om ze pas te maken.

Dankzij dit fijne staaltje teamwork van vakmensen uit Barneveld, Aalten en Winterswijk, liggen de parkeerplaatsen van Pronova Praktijkonderwijs er weer strak bij! Dank voor deze mooie opdracht en een fijne (school)vakantie!

Mooi; dat wil ik ook!

Scroll naar boven