Gazon

De groene loper voor je klanten

Met een degelijke graskwaliteit, goed onderhoud, voldoende bewatering, op zijn tijd wat kalk en mest en af en toe een rondje verticuteren leg je een strakke, groene loper uit voor de bezoekers van je pand. Een hele klus? Valt best mee, we helpen je graag! 

Wil je een ultrastrak Engels siergazon om vanuit kantoor of praktijk naar te kijken, een weelderige wilde mat voor die natuurlijke look, of liever een sterk speelgazon dat prima tegen rennende kinderen kan? Als jij weet wat je van je gazon verwacht, weten wij precies wat je nodig hebt. We geven advies, leggen aan, frissen op, zorgen voor beregening of juist afwatering en helpen je graag met het periodiek onderhoud van je gazon. 

Mooi; aan de slag!

PROJECTEN

Hier legden we het gazon aan:

AANPAK

Zo pakken we ’t aan

 • Advies

  Waar komt de grasmat te liggen, wat wil je ermee gaan doen en hoe moet hij eruitzien? Gras lijkt maar gras, maar er zijn vele soorten! Met het juiste grasmengsel of graszoden, zorgen we dat jij elke dag weer blij wordt van je gazon!
 • Beregening

  We nemen het altijd even mee in ons advies… de beregening. Ga je op droge dagen je sproeier neerzetten en verplaatsen, of kies je voor een geïntegreerde sproei-installatie, waar mogelijk op grondwater? Ook dat kunnen we voor je regelen; natuurlijk idealiter vóórdat het gras er ligt!
 • Aanleg

  Voor snel resultaat, kunnen we werken met graszoden. Dezelfde dag kijk jij uit op een prachtig groene mat! Als je meer geduld hebt, kiezen we bij voorkeur voor een passende zadenmix die we mooi gelijkmatig verdelen.
 • Onderhoud

  Maaien, afsteken, verticuteren, bijzaaien, bemesten, onkruid verwijderen, kalken of ongediertebestrijding… We barsten van de manieren en middelen om jouw grasmat het hele jaar door mooi te houden! Neem contact op voor eenmalig of periodiek onderhoud!
Scroll naar boven