Maaien

Maaien in het groot of klein

Of je nu een compleet natuurgebied of park hebt waarvan het gras periodiek onderhouden moet worden, of een klein gazon naast je praktijk dat je strak wilt houden; wij houden het mooi voor je!  

Samen met jou stemmen we een onderhoudsplan af, waarna we zelfstandig aan de slag kunnen. Met een enorm wagenpark met grote en kleine maaiers, is er altijd gereedschap aanwezig wat precies past bij jouw groene mat! 

Mooi; aan de slag!

PROJECTEN

Hier maaien we het gras:

AANPAK

Zo pakken we ’t aan

 • Advies

  Waar komt de grasmat te liggen, wat wil je ermee gaan doen en hoe moet hij eruitzien? Gras lijkt maar gras, maar er zijn vele soorten! Met het juiste grasmengsel of graszoden, zorgen we dat jij elke dag weer blij wordt van je gazon!
 • Beregening

  We nemen het altijd even mee in ons advies… de beregening. Ga je op droge dagen je sproeier neerzetten en verplaatsen, of kies je voor een geïntegreerde sproei-installatie, waar mogelijk op grondwater? Ook dat kunnen we voor je regelen; natuurlijk idealiter vóórdat het gras er ligt!
 • Aanleg

  Voor snel resultaat, kunnen we werken met graszoden. Dezelfde dag kijk jij uit op een prachtig groene mat! Als je meer geduld hebt, kiezen we bij voorkeur voor een passende zadenmix die we mooi gelijkmatig verdelen.
 • Onderhoud

  Maaien, afsteken, verticuteren, bijzaaien, bemesten, onkruid verwijderen, kalken of ongediertebestrijding… We barsten van de manieren en middelen om jouw grasmat het hele jaar door mooi te houden! Neem contact op voor eenmalig of periodiek onderhoud!
Scroll naar boven