Tuinontwerp

Je groene uithangbord

Onze ontwerper vindt het machtig mooi om creatief met je mee te denken. Er liggen mooie kansen om met je tuin een statement voor je organisatie te maken. Duurzaamheid, innovatie, ambachtelijkheid, passie voor materialen, producten, kunst of kleuren… verwerk het in je tuin en maak van je buitenruimte een uithangbord dat laat zien waar jij voor staat! Bekijk de projecten op deze site, of struin door onze Pinterest inspiratiepagina!  

Heb je een camping met zeeën van ruimte of een kantoor met een klein voortuintje; we vinden het allemaal even mooi! Onze ontwerper stemt zijn ontwerp niet alleen af op je tuinformaat, budget en huisstijl; ook kijken we naar praktische zaken. Wil je een zitje om met je team buiten te kunnen zitten, wil je een stalling voor fietsen, moeten er parkeerplaatsen bij, wil je elke lunch verse basilicum plukken, wil je een andere routing en ook niet onbelangrijk… hoeveel tijd wil je (uit)besteden aan het onderhoud ervan? Hoe groot je ruimte of budget ook is; met een goed ontwerp op maat, zorgen we dat het bij je past! Na goedkeuring van het ontwerp kunnen wij de tuin voor je aanleggen, maar met ons duidelijke beplantingsplan kan je team ook zelf aan de slag! 

Mooi; aan de slag!

PROJECTEN

Onze meest recente zakelijke tuinontwerpen:

AANPAK

Zo pakken we ’t aan

 • Vrijblijvend bezoek

  We komen eerst op bezoek om je huidige situatie, je smaak en je wensen door te nemen. En natuurlijk om kennis te maken, want de mooiste tuinen ontstaan uit een leuke samenwerking!
 • Advies

  We spreken met je door hoe we ’t aan gaan pakken. Wil je een uitgebreid ontwerp, of een eenvoudige schets; het kan allemaal!
 • Opmeten

  Na akkoord van ons plan van aanpak, meten we je tuin en alle vaste elementen, zoals bomen, putten en verharding op.
 • Schets

  We presenteren je je zakelijke tuin op papier! We combineren jouw wensen met onze kennis van tuinarchitectuur, planten en bestrating en proberen je altijd te verrassen.
 • Definitief ontwerp

  Zodra het voor jou helemaal goed voelt, maken we het definitieve ontwerp; desgewenst in 3D. Na een startsein kunnen we jouw zakelijke tuin voor je gaan aanleggen! Wil je de tuin liever (gedeeltelijk) zelf aanleggen? Dan krijg je van ons een beplantingsplan en kun je aan de slag!
Scroll naar boven