Tuinrenovatie

Een boost voor je entree

Dat onkruid en hoge gras, die saaie betonnen parkeerplaats, die overwoekerde fietsenstalling, dat rommelige stuk bestrating… het past niet bij de professionaliteit van je bedrijf.  We kunnen daarom niet wachten om het te transformeren naar een stijl die wél laat zien wie je bent!    

We kunnen je hele buitenboel natuurlijk vlak maken om een compleet nieuwe tuin aan te leggen. Maar dat is niet altijd nodig. Vaak kun je ook spelen met wat er al is. Een stevig stukje snoeiwerk, een opfrissing van borders, het verzorgen van bomen, het verbeteren van vlonders, paden of terrassen, het hergebruik van al aanwezige materialen en planten en toevoeging van nieuwe elementen… het maakt een wereld van verschil! Ook voor renovatie maken we natuurlijk graag een ontwerp op maat, zodat je precies weet wat je mag verwachten!

Mooi; aan de slag!

PROJECTEN

Bij deze organisaties renoveerden we de tuin:

AANPAK

Zo pakken we ’t aan

 • Advies

  Hoe staat je tuin ervoor? En wat zijn je wensen? Afhankelijk van de renovatie-omvang, ontvang je van ons een plan van aanpak, eventueel met ontwerp, voor het totale renovatiewerk.
 • Snoeien en maaien

  Door overwoekerend groen te snoeien of maaien, ontstaat vaak al een ander beeld.
 • Rooien en slopen

  Vervolgens halen we alles weg wat niet bij je ideale plaatje hoort: Planten, bomen, gras, woekerend onkruid, bestrating, schuren, schuttingen… Doe we!
 • Grondwerk

  Daarna leggen we eventuele ondergrondse installaties aan en maken we de bodem geschikt voor al je renovatiewensen. Voedzaam voor planten, stevig voor bouwwerken.
 • Beregening en afwatering

  Als je tuin er straks weer piekfijn bij staat, wil je dat natuurlijk graag zo houden! Met een goede afwatering zorgen we ervoor dat er bij regen geen plassen water blijven staan, met beregening zorgen we ervoor dat je tuin elk seizoen prachtig is!
 • Houtbouw

  Naast onze collega’s met groene vingers, hebben we ook collega’s in huis die het machtig mooi vinden om te werken met hout. Dus een tuinhuis, pergola, vlonder of ander houten element pakken we meteen voor je mee!
 • Bestrating

  Met sierbestrating of functionele bestrating geven we je tuin al een compleet nieuwe look en indeling.
 • Beplanting

  Keurig volgens beplantingsplan en planning, vullen we je bestaande tuin aan met frisse borders, struiken, grassen, (fruit)bomen, heesters en ander groen.
 • Gazon

  Kon het gazon gered worden en is bijzaaien voldoende, of wil je direct een strakke nieuwe grasmat? Maken we voor elkaar!
 • Onderhoudstips

  Met een paar goede tips (of natuurlijk een tuinman die periodiek langskomt), zorgen we ervoor dat je tuin over een paar jaar nóg mooier is dan nu!
Scroll naar boven