Sierbestrating

Spelen met straatwerk 

Door te spelen met steensoorten, tegels en halfverharding als grind, maak je statements in je tuin. Ga je voor klassiek met oude waaltjes, modern met grote tegels, speels met stapstenen of landelijk met gebakken klinkers, betontegels en grind? We zitten vol ideeën om iets gaafs te maken van jouw terras, pad of oprit!   

Op deze website verzamelen we de mooiste plekken waar we straatwerk mochten aanleggen! Kijk er eens doorheen en laat je inspireren door alle stijlen, materialen, legverbanden en patronen. Ook op Pinterest hebben we een bord vol ideeën voor je verzameld. Maar het liefst komen we natuurlijk gewoon bij je langs om ter plekke creatief met je mee te denken. Daag ons uit, dat vinden we mooi! Liever puur functionele bestrating? Die vind je hier!     

Mooi; aan de slag!

PROJECTEN

Hier legden we sierbestrating aan:

AANPAK

Zo pakken we ’t aan

 • Advies

  We komen graag bij je langs om al je ideeën en wensen door te nemen en een idee te krijgen van je woonstijl en tuin. We adviseren je over steensoorten, tegelsoorten, grindsoorten, maar ook over praktische zaken als afwatering. Op basis daarvan maken we een ontwerp en een plan van aanpak.
 • Rooien of verwijderen

  Zodra je lyrisch enthousiast bent over ons voorstel, komen we langs om je oude bestrating te verwijderen en beplanting te rooien of verplaatsen. Als je de stenen opnieuw wilt gebruiken, kunnen we het zand en vuil verwijderen met onze schudbak, zodat ze (eventueel elders) weer een ronde mee kunnen.
 • Grondwerk en afwatering

  Om ervoor te zorgen dat je bestrating niet verzakt of bij elke regenbui vol water komt te staan, graven we eerst een goede fundering met juiste hellingsgraad en plaatsen we eventueel afwatering voor regenwater. Met ophoogzand garanderen we een perfecte vlakke ondergrond.
 • Straten

  We leggen de stenen, tegels en/of halfverharding precies zoals met jou besproken. In visgraatverband, keperverband, halfsteensverband, met spannende vormen en materiaalcombinaties, met uitsparingen voor groen… We zorgen dat het helemaal jou wordt!
 • Aantrillen en invegen

  Zodra het straatwerk erin ligt, maken we ons paraderondje met trilplaat en bezem. We staan bekend om het netjes achterlaten van onze werkplek, dat maken we ook bij jou natuurlijk graag weer waar!
Scroll naar boven