Grondwerk voor (zwem)vijver of zwembad

De diepte in voor je vijver of zwembad 

Voor een zwembad, vijver of zwemvijver duiken we hoogstpersoonlijk voor jou de diepte in. Exact volgens de bouwtekening graven we de uitgezette locatie af. We zorgen voor een compacte, stabiele ondergrond die we egaal en waterpas opleveren. Klaar voor jouw droomproject! 

Het maken van zwembaden, zwemvijvers of vijvers vinden we machtig mooi. Het geeft elke tuin nét even dat beetje extra! Op deze pagina vind je alles wat we doen voor het creëren van een complete vijver, koivijver, zwemvijver of andere waterpartij. Op de pagina waar je nu bent beperken we ons tot alleen het grondwerk; bijvoorbeeld als je de rest van de werkzaamheden zelf wilt uitvoeren. Wil je liever dat we de hele waterpartij voor je aanleggen? Kijk dan hier!  

Mooi; aan de slag!

PROJECTEN

Hier deden we het grondwerk voor het zwembad:

AANPAK

Zo pakken we ’t aan

 • Advies

  We komen graag langs om je tuin te bekijken. Waar komt je vijver, zwembad, koivijver of zwemvijver? Wat moet ervoor gebeuren en hoe staat de bodem ervoor? We geven je eerlijke advies en een plan waar je van op aan kunt.
 • KLIC-melding

  Als dit de eerste Frielink-schep is die op jouw terrein de grond in gaat, doen we de KLIC-melding voor je. In het Kabels en Leidingen Informatie Centrum kunnen zien we of we leidingen en kabels onder jouw grond mogen verwachten.
 • Opmeten

  Zodra je aangeeft dat we aan de slag mogen, zetten we bij jou in de tuin de lijnen uit. Hier komt je vijver, zwemvijver of zwembad!
 • Slopen of rooien

  Bomen, beplanting, stobben, oude funderingen, oud leidingwerk, riolering…. Alles wat op en in de grond aanwezig is verplaatsen of verwijderen we voor je. Zo maken we je grond bouwklaar.
 • Graven

  Rond, vierkant, rechthoekig of natuurlijke vormen… Met een graafmachine graven we de grond af waar je zwembad, vijver of zwemvijver komt. Exact zo groot en diep als jij dit wilt.
 • Afvoer

  Zand en afval worden desgewenst direct afgevoerd, zodat jij alle ruimte rond je project houdt.
 • Infra

  Bij een zwembad hoort watertoevoer, waterafvoer en elektra voor bijvoorbeeld je pomp. Als dat nodig is, leggen we dat uiteraard graag meteen voor je aan.
 • Egale grond

  Als laatste zorgen we voor een egale, vlakke, compacte en stevige ondergrond. De stabiele basis voor het materiaal van jouw zwembad, zwemvijver of vijver.
Scroll naar boven