Gazon

Het gras bij de buren is écht niet groener

Met een degelijke graskwaliteit, goed onderhoud, voldoende bewatering, op zijn tijd wat kalk en mest en af en toe een rondje verticuteren is jouw gras het groenst van de hele buurt. Een hele klus? Valt best mee, we helpen je graag! 

Wil je een ultrastrak Engels siergazon om naar te kijken, een weelderige wilde mat, of liever een sterk speelgazon dat prima tegen rennende kinderen kan? Als jij weet wat je van je gazon verwacht, weten wij precies welk grasmengsel jou blij gaat maken. We geven advies, leggen aan, frissen op, zorgen voor beregening of juist afwatering en helpen je desnoods met het periodiek onderhoud van je gazon. 

Mooi; aan de slag!

PROJECTEN

Hier legden we het gazon aan:

AANPAK

Zo pakken we ’t aan

Waar komt de grasmat te liggen, wat wil je ermee gaan doen en hoe moet hij eruitzien? Gras lijkt maar gras, maar er zijn vele soorten! Met het juiste grasmengsel of graszoden, zorgen we dat jij elke dag weer blij wordt van je gazon!
We nemen het altijd even mee in ons advies… de beregening. Ga je op droge dagen je sproeier neerzetten en verplaatsen, of kies je voor een geïntegreerde sproei-installatie, waar mogelijk op grondwater? Ook dat kunnen we voor je regelen; natuurlijk idealiter vóórdat het gras er ligt!
Voor snel resultaat, kunnen we werken met graszoden. Dezelfde dag kijk jij uit op een prachtig groene mat! Als je meer geduld hebt, kiezen we bij voorkeur voor een passende zadenmix die we mooi gelijkmatig verdelen.
Maaien, afsteken, verticuteren, bijzaaien, bemesten, onkruid verwijderen, kalken of ongediertebestrijding… We barsten van de manieren en middelen om jouw grasmat het hele jaar door mooi te houden! Neem contact op voor eenmalig of periodiek onderhoud!
Scroll naar boven