Tuinontwerp

Jouw tuin; jouw walhalla

Je tuin is niet zomaar een tuin. Het is jóuw tuin! Met een goed ontwerp helpen we je graag om je buitenruimte helemaal af te stemmen op jouw smaak, budget, architectuur én leven. Ideeën opdoen? Bekijk de projecten op deze site, of struin door onze Pinterest inspiratiepagina!  

Word je blij van een zaterdagje wroeten, of doe je het liefst zo min mogelijk in de tuin? En hoe ga je ‘m straks gebruiken? Wil je lekker barbecueën, loungen, vuurtjes stoken, groente kweken of zwemmen, heb je een buitenkind dat er wil voetballen, rolschaatsen, klimmen, stoepkrijten of graven, of wil je er eigenlijk gewoon alleen maar naar kijken? Hoe groot je ruimte of budget ook is; met een goed ontwerp op maat, zorgen wij dat jíj er blij van wordt! Na goedkeuring van het ontwerp kunnen wij je tuin voor je aanleggen, maar met ons duidelijke beplantingsplan kun je ook zelf aan de slag! 

Mooi; aan de slag!

PROJECTEN

Onze meest recente tuinontwerpen:

AANPAK

Zo pakken we ’t aan

 • Vrijblijvend bezoek

  We komen eerst op bezoek om je huidige situatie, je smaak en je wensen door te nemen. En natuurlijk om kennis te maken, want de mooiste tuinen ontstaan uit een leuke samenwerking!
 • Advies

  We spreken met je door hoe we ’t aan gaan pakken. Wil je een uitgebreid ontwerp, of een eenvoudige schets; het kan allemaal!
 • Opmeten

  Na akkoord van ons plan van aanpak, meten we je tuin en alle vaste elementen, zoals bomen, putten en verharding op.
 • Schets

  Spannend; je gaat je droomtuin op papier zien! We combineren jouw wensen met onze kennis van tuinarchitectuur, planten en bestrating en proberen je altijd te verrassen.
 • Definitief ontwerp

  Zodra het voor jou helemaal goed voelt, maken we het definitieve ontwerp; desgewenst in 3D. Na een startsein kunnen we jouw droomtuin voor je gaan aanleggen! Wil je de tuin
Scroll naar boven