Tuinrenovatie

Van oerwoud naar onmundig mooie tuin

Ben je de niet-zo-trotse eigenaar van een overwoekerde achtertuin, ooit heel hippe zitkuil of voortuin die gewoon niet je smaak is? Samen met jou gaan we kijken hoe we hem kunnen omtoveren tot jouw ultieme droomtuin!  

Vaak is het niet nodig om de hele tuin leeg te halen en nieuw aan te leggen. (al doen we dat natuurlijk graag voor je!) Een combinatie van mooie oude bomen, wat stevig snoeiwerk en een frisse, nieuwe border, strak gazon of bijzondere bestrating kan al een wereld van verschil maken! Ook voor renovatie maken we natuurlijk graag een ontwerp op maat, zodat je precies weet wat je mag verwachten!

Mooi; aan de slag!

PROJECTEN

Hier renoveerden we de tuin:

AANPAK

Zo pakken we ’t aan

 • Advies

  Hoe staat je tuin ervoor? En wat zijn je wensen? Afhankelijk van de renovatie-omvang, ontvang je van ons een plan van aanpak, eventueel met ontwerp, voor het totale renovatiewerk.
 • Snoeien en maaien

  Door overwoekerend groen te snoeien of maaien, ontstaat vaak al een ander beeld.
 • Rooien en slopen

  Vervolgens halen we alles weg wat niet bij je ideale plaatje hoort: Planten, bomen, gras, woekerend onkruid, bestrating, schuren, schuttingen… Doe we!
 • Grondwerk

  Daarna leggen we eventuele ondergrondse installaties aan en maken we de bodem geschikt voor al je renovatiewensen. Voedzaam voor planten, stevig voor bouwwerken.
 • Beregening en afwatering

  Als je tuin er straks weer piekfijn bij staat, wil je dat natuurlijk graag zo houden! Met een goede afwatering zorgen we ervoor dat er bij regen geen plassen water blijven staan, met beregening zorgen we ervoor dat je tuin elk seizoen prachtig is!
 • Houtbouw

  Naast onze collega’s met groene vingers, hebben we ook collega’s in huis die het machtig mooi vinden om te werken met hout. Dus een tuinhuis, pergola, vlonder of ander houten element pakken we meteen voor je mee!
 • Bestrating

  Met sierbestrating of functionele bestrating geven we je tuin al een compleet nieuwe look en indeling.
 • Beplanting

  Keurig volgens beplantingsplan en planning, vullen we je bestaande tuin aan met frisse borders, struiken, grassen, (fruit)bomen, heesters en ander groen.
 • Gazon

  Kon het gazon gered worden en is bijzaaien voldoende, of wil je direct een strakke nieuwe grasmat? Maken we voor elkaar!
 • Onderhoudstips

  Met een paar goede tips (of natuurlijk een tuinman die periodiek langskomt), zorgen we ervoor dat je tuin over een paar jaar nóg mooier is dan nu!
Scroll naar boven