Vijver, zwembad of zwemvijver

Water brengt leven in de brouwerij! 

Of je nu gaat voor een zwemvijver, een zwembad of een vijver… water brengt flink wat leven in je tuin! Letterlijk; want kies je voor een natuurlijke waterpartij; dan mag je naast vissen ook kikkers, salamanders en vogels welkom heten. En kies je voor een zwembad; dan krijgt je tuin ineens een speelse, sportieve, ontspannende extra dimensie! Hoe dan ook; je geniet er van het leven! 

Met al onze ervaring in de aanleg en het onderhoud van waterpartijen, kunnen we je wegwijs maken in alle mogelijkheden van water in je tuin. Wil je langs de kant genieten van vissen en waterplanten; dan is een vijver of koivijver geweldig. Wil je liever zwemmen zonder kans dat er een kikker voor je neus een duik neemt, dan is een zwembad de ideale keuze. En wil je zwemmen tussen al het moois van de natuur? Ga dan voor een zwemvijver! Bij ons kun je terecht voor advies, ontwerp, aanleg, renovatie en onderhoud van de waterpartij die jouw tuin geweldig maakt!

Mooi; aan de slag!

PROJECTEN

Deze vijvers, zwembaden en zwemvijvers hebben wij aangelegd:

AANPAK

Zo pakken we ’t aan

Wil je zwemmen, vissen (kijken) of allebei? Houd je van strak en modern, of heb je je waterpartij het liefst zo natuurlijk mogelijk? Samen met onze tuinarchitect en/of zwembadspecialist maken we een voorstel dat past bij jou, je tuin, je architectuur en je budget!
We gaan voortvarend te werk; alles wat op de plek van je nieuwe zwembad, zwemvijver of vijver staat, halen we vakkundig voor je weg of verplaatsen we naar een andere plek.
Belangrijk werk! Het graven van het gat, maken van een degelijk fundament en het aanbrengen van eventuele ondergrondse leidingen en buizen voor verwarming, verlichting en filtratie.
Alleen of met een partner bouwen we de constructie voor je op. De vormen en materialen daarvoor zijn eindeloos, waardoor we precies kunnen aansluiten op jouw wensen!
We heten niet voor niets “Multidiensten”. Ook voor de bouw van het houten gebouw voor de technische ruimte van het zwembad of het badhuis, draaien we onze hand niet om!
Vervolgens zorgen we voor de hoogwaardige bestrating en afwerking van je zwembadrand, het aangrenzende terras en het pad. En ook hier geldt; the sky is the limit; daag ons lekker uit!
Als finishing touch, planten we de begroeiing van de (zwem)vijver. Weelderig, strak of modern; met planten in en om de vijver zorgen we dat de vijver en de tuin prachtig in elkaar overlopen. Onderhoud Wat we gemaakt hebben, kunnen we natuurlijk als geen ander onderhouden! We helpen je daarom graag om je vijver of zwembad er verzorgd en schoon bij blijft liggen!